• 03jul
    Categories: at sy, Elevarbejder Kommentarer lukket til Tasker i reklamebanner – elevernes arbejder

    Lige før sommerferien blev eleverne færdige med deres tasker syet i reklamebanner. De fik lavet fine resultater og klarede udfordringen med at sy i et svært og genstridigt materiale. Det stive plastbanner. Det var en udfordring, at materialet ikke var bøjeligt og at der skulle bruges klemmer i stedet for knappenåle. Flere opdagede fidusen med, at man kan vælge at sy baglæns, hvis der skal syes hvor det er umuligt at dreje arbejdet i den retning. Dette gjaldt ved påsyning af hank. For at gøre denne påsyning holdbar er der syet en firkant med et kryds indeni.

    Oplægget til opgaven var den taske jeg havde lavet.

    Herunder de færdige tasker med de tilhørende mock up.

    Og taskerne alene.

Comments are closed.