• 30jul
  Categories: at brodere Kommentarer lukket til Sommersko

  Eller hjemmesko.

  Skoene er blevet forsynede med invidualitet. Ideen med at dekorere et par espadeiller er ikke ny. Det er også mest for sjov.

  Det ene par fik pyntesømme på symaskinen.De er sat “omvendte” i symaskinen forstået på den måde, at den kulørte tråd er sat i spolen. Skoen er så sat under trykfoden, så indersiden er opad. Ellers ville det være umuligt at styre. Der er ikke mønster hele vejen rundt om hælen, da det ikke lod sig føre rundt.

  Det næste par blev pyntet med knapper. Det er ikke så let at sy knapper på inde i skoen. Derfor er der ikke så mange knapper hen over forfoden. Og kun knapper på skoens yderside, for at de ikke under gang skulle gribe fat i hinanden.

  Det sidste par fik en dekoration bestående af håndbroderi. Her har jeg øvet mig i at brodere mille flerurs. Selve blomsterhoverne er broderet med tre tråde i nålen og stilk og blade er med to tråde i nålen. DMC-garn. Det lader sig noget lettere udføre end skoen med knapper, idet nålen er på oversiden af skoen hele tiden. Blot skal man lige huske at komme ud i nærheden af kanten, når en endehæftning nærmer sig.

Comments are closed.